Årsmötet 2018

Den 28 januari 2018 hade vi årsmöte. 30-talet medlemmar närvarade och som mötets ordförande hälsade jag alla välkomna. Glädjen var stor över det stora deltagandet, det sades att så här många på ett årsmöte var länge sedan sist. Gubbo-Janne hade plogat och Kassör Roland hade satt på värmen och kokat kaffe samt inhandlat fikabröd.

Så här såg framsidan på inbjudan ut, och jag var glad över att det lockade närmare halva klubben att närvara. Den andra halvan kanske kommer nästa år.

Så här skulle baksidan sett ut, men när det bråkade med inklistring på Postnords tjänstesida för digitala vykort försökte jag skriva samma ord, bokstäver och siffror, och när det inte fick plats fick jag redigera. Och då blev det nåt fel med Plusgironumret. Det är ingen fara konstaterades ganska snart, annat än att ingen kan betala in medlemsavgifterna. De skulle alltså inte kunna hamna fel.

Således fick alla ett nytt vykort i brevlådan på den första 50-poängaren jag skjutit med min Colt 1911 Government Series 70 i 45ACP. Det var faktiskt den 20:e serien med pistolen jag sköt.

Serie 17: 44 poäng  Serie 19: 47 poäng Serie 20: 50 poäng

Tillbaka till årsmötet, det tog ganska precis två timmar. Jag hade lovat våran senaste medlem Mats Niemi att vi skulle vara klara till två, och det var vi.

Vi fick en ny styrelse bestående av undertecknad, Mattias Lind, som ordförande, André Rajalakso som sekreterare, och Rickard Wickman som Kassör. Suppleanter blev Andreas Ludvigsson och Janne Andersson, Gubbo-Janne så att ni vet. Vi konstaterade att vi inte hade stadgarna i besittning, och således missades det med två ledamöter. Nu har vi stadgarna i besittning, och här klistrar vi in länkar till både Årsmötets protokoll och till Föreningens stadgar.

OBS: Läs detta inlägg om Föreningens Styrelse.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.