Hjälp, vi behöver just din hjälp! Arbetsdag Oktober 2021

Ärade medlem,

Som du säkert vet så har vi fortsatt skjutförbud på våra skjutbanor, när vi äntligen fick besiktningen gjord den 8:e september fick vi påbackning på några punkter samtidigt som vi fick beröm för det vi redan åstadkommit på skjutbanan. Nu behöver vi din hjälp.

Lördagen den 2: a oktober har vi en obligatorisk arbetsdag för samtliga medlemmar där vi bl a behöver luckra upp vårat kulfång 300 metersbanan så vi kan skjuta grövre kalibrar än klass 4. Vi väntar fortfarande på det renskrivna besiktningsprotokollet från Polisen, det bör komma inom några dagar. När vi väl har det kan vi börja planera arbetet i än mer detalj. Det vi vet är att det kommer behövas spadar, krattor och allehanda verktyg. Har någon tillgång till last- och/eller grävmaskiner modell större som kan sponsra föreningen med maskintid ombeds man att kontakta styrelsen omgående.

På vår hemsida kommer vi lägga upp mer information, och även ha ett formulär där du kan meddela oss vad du kan ha med dig, http://skyttarna.se. Gå in där och titta. Vi har också talat med Burger Bike, de har en jättegod hamburgare med läsk som kostar 89 KR per portion. Om vi får ihop minst 30 ST förbokningar så kommer de och smörjer våra gommar, Du betalar givetvis din egen portion.

Om vi inte hinner helt klart på lördagen bör vi vara beredda att kanske göra ett handtag på söndagen också, alternativt om vi kan planera in det på individuell basis den närmsta veckan efter. Den stora utmaningen är att vi behöver få allt klart innan den 31: a oktober. Vi har 8 veckor på oss att fixa ombesiktningen, annars blir det en nybesiktning som vi troligtvis får vänta en bit in i nästa år för att få bokad.

Eftersom vi har 120 st medlemmar borde det ju vara ganska enkelt att få ihop en riktigt stor arbetsstyrka, om du verkligen inte kan komma den 2:a oktober kontaktar du styrelsen så kanske vi kan hitta något du kan hjälpa till med som underlättar för de som kan komma.

Sammanfattningsvis,

 • Boka in lördagen den 2: a oktober redan nu, flagga även söndagen       den 3: e oktober.
 • Gå in på vår hemsida löpande fram till arbetsdagen för mer information.
 • Vi kommer sätta upp lapp på skjutbanan med sammanfattning              om vi får fler detaljer.
 • Fyll i formuläret på hemsidan; https://forms.office.com/r/tQS0nmHUhX
  • Så vi vet att du kommer
  • Så vi vet om du har redskap,
  • och vad för redskap.
  • Och om du har tillgång till maskiner.
  • Och framför allt om du vill ha en smarrig burgare från Burger Bike.
 • Behöver du nå styrelsen e-postar du helst styrelsen@skyttarna.se.
 • I yttersta nödfall ringer du 0709381650 som går till Mattias, kan jag inte svara lämnar du meddelande eller skickar ett sms.

Med bästa hälsningar,

Styrelsen

Smedjebackens Skytteförening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.